Що варто знати про фен Coifin EK2R-ion?

Що варто знати про фен Coifin EK2R-ion?

Автор: Яна Дата: 27.04.2023 Переглядів: 126 Коментарі: 0

Якщо ви хочете мати неперевершену укладку, то зараз ми розкажемо як наш фен допоможе  зробити це легко і просто. Але для початку пройдемось по загальних характеристиках аби ви на 100% були впевнені, що ця модель саме для вас.

 

Фен Coifin EK2R-ion виготовлений в Італії на заводі Coifin. Італійська якість і надійність зроблять фен надійним помічником у догляді за вашим волоссям.

 

Фен дуже легенький — всього 520 грамів та довжиною в 17 см. Його компактність дозволить вам брати з собою цього помічника у будь-які подорожі. Зручна ергономічна ручка з бічним розташуванням кнопок та шнур завдовжки 2,8 метра, забезпечить комфортну роботу з феном.

 

Має 3 температурних режима та 2 режима швидкостей. У комплекті є 3 насадки, які підвищують швидкість повітряного потоку та захищають фен від перегріву.

Два режими швидкості дозволяють використовувати фен на потужностях 2200 та 2400 Вт. Висока потужність забезпечує швидке укладання, а також ідеально підійде для використання на великому потоці клієнтів.

 

Для максимального захисту волосся від впливу високих температур фен оснащений системою іонізації. Технологія іонізації працює за наступним принципом: Негативно заряджені іони, що генеруються в іонізаторі забезпечують антистатичний ефект, а так само роблять волосся гладким і шовковистим. Ззаду встановлено знімний повітряний фільтр, завдяки чому фен можна легко очистити від забилися волосся та пилу.

 

Цей продукт відмінно підійде як для професійного використання в салоні краси, так і для повсякденного домашнього догляду за волоссям.

 

Інші моделі фенів Coifin можете переглянути на нашому сайті coifinpro.in.ua

Теги: Coifin, догляд за волоссям, професійні фени, укладка в домашніх умовах

Пов`язані товари