Професійні фени  Coifin

Професійні фени Coifin

Автор: Олексій Дата: 15.09.2022 Переглядів: 45 Коментарі: 0

Офіційні представники торгової марки Coifin в Україні

Інтернет-магазин Coifinpro.in.ua є офіційним представником торгової марки Coifin в Україні. Coifin - це найбільш популярний італійський бренд перукарських інструментів, що динамічно розвивається. Усі етапи проектування та виробництва продукції торгової марки відбуваються Італії. Фени Coifin виготовляються з найякісніших комплектуючих та матеріалів, з урахуванням контролю якості та сучасних інноваційних технологій. Вони відрізняються високою продуктивністю та потужністю. Всі ці переваги зробили бренд Coifin одним із лідерів на ринку професійних фенів.


Історія бренду Coifin 

Історія бренду Coifin бере свій початок у 1993 році, коли Освальдо та Едда Реззоніко разом із Марком Амкерікано заснували невелике підприємство з виробництва електроінструментів. У 2005 році компанія розширює штат і нарощує обсяги виробництва, розробивши власний електричний двигун для фенів. У 2007 році Coifin переїжджає до передмістя Бергамо та збільшує виробничі потужності. У 2009 році бренд входить міжнародного холдингу Conair – лідера світового ринку з виробництва товарів для краси. За свою історію Coifin випустив понад 1 мільйон фенів, став одним із найпопулярніших брендів на ринку перукарських інструментів. Сьогодні компанія активно розвивається та продає свою продукцію на п'яти континентах.

Історія створення фенів.

З'явився такий прилад ще у ХХ столітті. Він був досить громіздким і називався електричним сушінням. Також робив багато шуму. Нині всі сучасні представники товарного ряду безшумні і переважно невеликі. Якщо говорити про цільове призначення, то за сто років нічого не змінилося. Проте, принцип роботи та багато технічних деталей зазнали серйозних змін.


Для чого потрібен фен?

Фен потрібен насамперед для сушіння волосся. Цей електроприлад допоможе за лічені часи висушити волосся будь-якої довжини. У певних ситуаціях це викликано особливою потребою. Перш за все, нікому не хочеться виходити на вулицю, особливо в холодну погоду з мокрою головою. Часто трапляються ситуації, коли людина тільки прийняла душ, а зустріч вже за кілька годин. Апарат також знадобиться для укладання волосся. Особливо це стосується категорії людей із пишними зачісками. Якщо вірити відгукам досвідчених споживачів, за допомогою теплого потоку волосся пригладжується і не так сильно розпушується.

Принцип роботи фена

Принцип роботи інструменту є максимально простим. Більшість моделей працюють за принципом нагріву. Однак перед використанням варто враховувати особливості волосяного покриву. Відштовхуючись від цього фактора, потрібно вибирати температурний режим. Більшість користувачів віддають перевагу середньому, він досить добре висушує, і не травмує волосся, пересушуючи його.

Професійний фен для волосся

Фен для волосся - один із незамінних інструментів для перукаря. Професійний фен стане вашим відмінним помічником у догляді за волоссям, як у салоні краси, так і домашньому повсякденному використанні. Перевагою професійних фенів є висока потужність та продуктивність. Також варто звернути увагу на підвищену зносостійкість, яка забезпечується завдяки збільшеному терміну служби двигуна. Багато професійних фенів оснащені системою іонізації - захистом волосся від статики та впливу високих температур. Одним із найвідоміших виробників професійних фенів є бренд Coifin. Всі фени Coifin оснащені сучасними двигунами, мають високу продуктивність, кілька температурних та швидкісних режимів.


Як вибрати фен для волосся:

  • Наявність чи відсутність іонізації.  Іонізація потрібна, щоб уникнути електризації локонів, попередити негативний вплив фена на структуру волосся, зробити пасма об'ємними та здоровими.
  • Потужність. Якщо у вас коротке волосся, можна вибрати моделі з меншою потужністю, для довгих локонів підійдуть фени з більшою потужністю. Потужні моделі не рекомендуємо людям з тонким волоссям.
  • Насадки. Вони поділяються на концентратори та дифузори. Сушити волосся можна і без концентратора, проте робити укладку - важко. 
  • Загалом концентратор збирає повітря в один потужний струмінь, тоді як дифузор - розподіляє на безліч слабших. Використовують дифузор для надання об'єму, проте зазвичай для цього краще підходить хороша щітка-брашинг.  
  • Температурні режими дозволяють регулювати швидкість висушування. 

1. Гаряче повітря дозволить волоссю легко приймати задану форму. Даний режим не рекомендується застосовувати при висушуванні пошкодженого, сухого, ламкого волосся.

2. Тепле повітря оптимально підходить для висушування волосся у щадному режимі. Знадобиться більше часу, ніж при роботі з гарячим повітрям, проте волосся залишиться здоровим.

3. Холодне повітря вважається найбезпечнішим, оскільки волосся абсолютно не травмується. У поєднанні з високою потужністю холодне повітря здатне висушити волосся швидко та ефективно.


Види фенів для волосся

Звичайний - відрізняється великими розмірами і відомою г-подібною формою. Вважаються найпотужнішими. Часто забезпечуються двома додатковими насадками: концентратором для спрямування струменя повітря та дифузором для створення об'єму. Діляться на звичайні та професійні.

Компактний - нагадує короткий тонкий ціпок. Відрізняється легкістю, малою вагою, невеликою потужністю. Висушить шевелюру будь-якої довжини, але за більш тривалий термін. Найбільш зручний варіант для дороги.

Фен-щітка - цей аксесуар призначений для укладання волосся.

В асортимені бренду Coifin є лише професійні фени г-подібної форми, що дозволяє робити їх максимально потужними.

Потужність фена для волосся

Цей параметр завжди можна знайти на корпусі виробу.

Розрізняють моделі з потужністю до 1500 Вт (це слабкі моделі, але вони добре підходять для бережного укладання), від 1500 до 2000 (компактні фени) і понад 2000 Вт (у звичайних моделей). Професійна техніка відрізняється найвищою потужністю.

Щоб визначитися з цим параметром, достатньо знати густоту своєї шевелюри. Для об'ємного і густого волосся краще купити модель потужнішу і навпаки.


Виробники фенів для волосся

Бренд Coifin - це професійні фени для волосся. Тому, якщо шукаєте надійний прилад для роботи, обов'язково зверніть увагу на продукцію цієї компанії.

Додаткові функції фена для волосся

До них прийнято відносити іонізатор і кнопку, що вимикає подачу гарячого повітря. Наявність іонізації дозволяє при сушінні уникнути електризацію волосся. Вони не будуть неохайно стирчати з боку на бік і сплутуватимуться. Кнопка подачі холодного повітря дозволяє досягти максимально акуратного укладання при створенні кучерів та завитків. У нашому магазині такі фени для волосся представлені виробами Ka2R-ion та EK2R-ion.

Чому варто придбати продукцію в нашому магазині Coifin?

Купуючи продукцію у офіційного представника Coifin, Ви отримуєте 100% оригінальний товар та гарантію якості. На нашому сайті Ви зможете отримати інформацію про продукти компанії Coifin. Наші фахівці нададуть Вам професійну консультацію щодо товару та допоможуть визначитися з вибором.

Теги: Офіційні представники торгової марки Coifin в Україні

Пов`язані товари